Kock för en kväll

Bli kock för en kväll – eller boka vår!

Har du också drömt om att någon gång få skapa matmagi i ett riktigt restaurangkök? Gillar du att experimentera med smaker och råvaror eller har du någon i din närhet som skulle uppskatta en upplevelse utöver det vanliga?  Bli kock för en kväll tillsammans med Johan Ilbäck på Pegs & Tails! 

Perfekt för en härlig och rolig kväll med arbetslaget, kompisgänget, släkten eller föreningen. Vi startar kvällen med en god drink innan vi tillsammans går igenom meny, recept och råvaror. 

Kvällen avslutas så småningom med vår egenlagade middag! 

Vill du överraska gästerna med något alldeles extra? Vi kommer gärna hem till dig och lagar en riktig festmåltid på plats i ditt eget kök. Du slipper planera, handla och laga mat själv – i stället kan du luta dig tillbaka och njuta av god mat och trevligt sällskap. 

Med vår kock får du också möjlighet att lära dig nya matlagningstekniker och ta del av kulinariska tips och tricks. 

Mer än god mat – En gastronomisk upplevelse för alla sinnen

Johan Ilbäck med personal – meriterade matkreatörer som drivs av att skapa upplevelser med deras matkonst. Med ett gediget hantverks-kunnande och en uppriktig kärlek till jord och skog kombineras smaker och dofter med färger och former till gastronomi som kittlar alla sinnen.

Bokningsförfrågan